• Showroom in uw regio
  • Scherpe prijzen door eigen import
  • Installatie door heel Nederland en BelgiĆ«

Maak nu een afspraak +31 (0)38 760 06 26

NIEUWSKachelplaats Barneveld

Aangepaste route richting showroom Kachelplaats Barneveld

Gezien de weg werkzaamheden rondom Harselaar zijn wij vanaf 20 september minder goed bereikbaar. Vanaf 20 september (week 38) tot en met 14 oktober (week 41) zal het kruispunt Harselaarseweg-Industrieweg-Nijverheidsweg geheel dicht zijn. Wij raden daarom ieder, die onze showroom bezoekt, aan om via de Nijkerkerweg (A30) te rijden. U rijdt industrieterrein De Harselaar op en volgt de Harselaarweg. U neemt de 2e weg links en rijdt de Ambachtsweg op. bij de eerste kruising slaat u rechtsaf de Nijverheidsweg op. Deze rijdt u volledig uit. U ziet onze showroom dan zitten.

Gezien de wegwerkzaamheden rondom Harselaar zijn wij vanaf 20 september minder goed bereikbaar. Vanaf 20 september (week 38) tot en met 14 oktober (week 41) zal het kruispunt Harselaarseweg-Industrieweg-Nijverheidsweg geheel dicht zijn. Wij raden daarom ieder, die onze showroom bezoekt, aan om via de Nijkerkerweg (A30) te rijden.U rijdt industrieterrein De Harselaar op en volgt de Harselaarweg. U neemt de 2e weg links en rijdt de Ambachtsweg op. Bij de eerste kruising slaat u rechtsaf de Nijverheidsweg op. Deze rijdt u volledig uit. U ziet onze showroom dan zitten.

Excuses voor het ongemak.

Team Kachelplaats Barneveld


Feestelijke opening Kachelplaats Barneveld

Nadat er de afgelopen weken met man en macht is gewerkt om het huidige pand om te toveren in een schitterende haardenzaak, opende op donderdag 28 september jongs leden de eerste Kachelplaats franchise feestelijk haar deuren aan de Nijverheidsweg 1 in Barneveld.

Naast dat u terecht kunt voor uw nieuwe haard-, kachel of droomopstelling, kunt u ook profiteren van diverse openingsaanbiedingen en acties.

Kijk voor al onze openingsaanbiedingen en acties op http://barneveld.kachelplaats.nl/opening.

Meer foto’s van de feestelijke opening van Kachelplaats Barneveld vindt u op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Kachelplaats


Kachelplaats Barneveld nieuws

Vorige week zijn de overeenkomsten getekend voor de eerste Kachelplaats franchise vestiging in Barneveld ! Franchisenemer Martin Vos zal deze vestiging gaan runnen. Martin is al jaren actief in de haarden branche, met zijn kennis en kunde is hij dè persoon om deze vestiging tot een succes te maken.

De showroom in Barneveld wordt ingericht met de nieuwste trends op het gebied van haarden en kachels. Met Kachelplaats kunnen wij door grootschalig landelijk inkopen onze klanten altijd voorzien van een goede prijs, dit in combinatie met een persoonlijk advies en lokaal aanspreekpunt van eerste contact tot de uiteindelijke realisatie.

Kachelplaats Barneveld is gevestigd aan de Nijverheidsweg 1 te Barneveld en zal eind september geopend worden, nieuwsgierig kijk alvast op http://barneveld.kachelplaats.nl

Foto. Vlnr: Martin Vos, Herman van Dalfsen, Jeroen Hup, Miranda Vos